alla som gillar min blo......

hejsan alla bloggläsare jag tänjte så att alla som gillar min blogg skriver JA! det är klart sötnos..... och alla som hatar min blogg skiver NEJ! jag hatar dig! det var allt / puss heja.. ni vet vem XD

Är med Ebbis!

just nu är jag med min bästa kompis Ebba. Ni undrar säkert hur många bästisar har hon jag har unifär  8,9 st. Ni kan ställa vilka frågor ni vill till mig ska försöka svara så fort som möligt!







/ puss verali XD

sassen!

Jag tänker på dig så himla himla mycke. När jag kramade dig när vi hoppade av skolbussen så grät jag. Sascha den bästa kompisen man kan ha. Förtsa gången vi var med varandra var när vi var hemma hos dig och lekte djungel piknick. Vi träffade varandra första gången på fotbolls planen när vi var 3 år.

SASCHA: Det är väldigt regnit ute.

JAG: Ja vill du ställa dig under mitt paraply?.

SASCHA: Ja gjärna.



__ÄFTER MATCHEN__   


SASCHA: Mamma Mamma får jag vara med tjejen i det röda huset.

JAG: Mamma Mamma får jag vara med tjejen i det gula huset.

SASCHAS MAMMA: Ja det får du.

MIN MAMMA: ja det får du.



Sen vi var 3 år har vi alltid funnits för varandra det finns ingen bättre bästis en du jag kommer alltid att älska dig!!!




/ puss kram din vera!  ♥♥♥

bio med fredde ♥

hej alla bloggläsare idag var jag och såg bio med min kille. jag blev rädd på en sen så jag höll han i handen.sen kom hans pappa och hämtade oss.Men då.... Hö vänd bilen sa jag jag glömde min plånbok på bion!.Vi vände vi körde körde till bion och körde hem.....Aaaaa hemma.Jag kom in genom dörren.... och ..... och ...och. Där satt..... Rebecca min stora syster.Hon sa går det bra om min kompis kommer jag sa ja.. visst.Vi åker ner på konsum och köper läsk och hårfärg till ikäll när min kompis pia och hennes pojkvän kommer.Vi cyklade ner till konsum.Första gången i år jag cyklar det var... det.. så härligt att känna luften i mitt ansikte..... Hejdå /puss verali