klövern i morgon!

Hej! Jag orkade inte blogga igår jag va så himla trött när jag kom hem.
Men det gick faktiskt bra att sjunga.
Jag fick bara en kråka när jag sjöng.
Det är typ bra för att vara jag.
Och sen när allt var klart fick alla elever på skolan ett gott skratt.
Lärarna sjunger på varje julavslutning och i år sjöng dom Don't you worry child...
Hahahahh gud så kul det va, våran gamla engelska lärare sjöng och våran matte lärare. Det lät faktiskt inte jätte dåligt. Bara det att dom sjöng fel text nästan hela tiden. Men det va ju bara roligt.
Och det som var mest spännande var när vi fick våra brev med betygen! Jag vart faktiskt nöjd:)
Jag fick A i idrott och musik det är jag väldigt stolt över!

Men nu till annat
Idag vaknade jag halv tio och trodde att mamma va hemma så jag skrek på henne som ett tap. Och sen insåg jag, oj hon är visst och jobbar.
Så jag måste göra frukost själv.
Men jag kan inte göra det. Eller jo men jag är jätte dålig på att äta frukost. Jag måste vänta typ en timme innan jag kan äta frukost på en gång jag är aldrig hungrig.
Men i alla fall, sen ringde min faster och frågade om hon kunde lämna juklappar.Jag sa att det var okej så hon kom över lämnade dom och jag bjöd på fika för att vara lite trevlig.
Sen kom Hanna.. Hahaha gulleplutt hon sprang över min bakgång som är full i snö och hon va helt blöt när hon kom in.

Sen drog vi oss till stan köpte julklappar och köpte fika. Och när jag skulle betala mitt fika så kom min gulliga kusin fram helt random och sa: Jag betalar dethär! Ja hann inte ens med vad som hände men ja.. Jag tackade och gav henne en stor kram:)

Och just nu så skypar jag med Pelle♥ Sjunga är hans hobby typ.. Han har sjungit för mig ikväll, väldigt vackert!
Jag packar just nu också.. Hatar det det är drygt och jobbigt. Men jag är jätte lat just nu.
Men jag vill ju ha fina kläder med mig när jag åker till mina systrar!
Ska bli riktigt kul att fira jul där!

Det här blev ett riktigt långt inlägg... men men..
Ha en trevlig jul!:)

hej jag ser ut som en llama



JULAVSLUTNING

Hej hej! Det blev verkligen inte som jag tänkte igår:( Mamma kom lite sen till stan sen köpte jag en tröja istället för en klänning och åt sallad istället för sushi..
Jag menar man får ju inte alltid vad man vill ha..

Ock klänningen jag ville köpa kostade 400 och jag tror inte att jag skulle använda den fler gånger så det blir ju som att kasta pengarna i sjön.
Men men.. Idag så ska jag tillbringa hela dagen i kyrkan inne i stan. Vi i lucia tåget ska öva hela dagen. Men vi kommer få ''pauser'' också. Så jag och tjejerna från klassen tar en sväng på stan då.
Och när klockan är 4-5 så ska vi gå på dallar och äta pizza.Jag är grymt taggad! Eftersom att jag inte var med förra avslutningen för jag va i Teneriffa då, så ser jag verkligen fram i mot det här!

Men ni som läser får ju jätte gärna komma och kolla!
Det börjar klockan sex i Pingstkyrkan inne i stan. Ni som inte vet vart det ligger så är det typ vid teknobalder och en bit ifrån Ica Kvantum.
Hoppas vi ses!
Ha en bra dag♥

-

Det här blev bara ett snabb inlägg sen måste jag skynda mig till busseeeen.
Men idag så ska jag och mamma på stan och handla min julavslutningsklänning! Sen skulle hon in på nån butik.
efter det ska vi köpa sushi, typ min nya favvo mat.
Men det kommer nog bilder sen..
Ha en bra dag!:)

Julfest

Tjenaaaaa det inlägget som va innan skulle ha skickats igår men jag va klantig så det kom nu. Men idag hade vi ju zumba och det va så himla roligt men det var jätte jätte jobbigt! Sen efter gick jag och två andra i klassen till max och köpte pommes för vi kände för det..
Sen hade vi No och det va så himla läskigt:$ Kippe skulle fylla en ballong med vätegas och sen se om ballongen for upp till taket eller ner på marken. Den åkte uppåt och ingen fattade varför vi gjorde det men sen så skulle vi se vad som hände om ballongen kom kontakt med eld.. Så Kippe tog ett ljus tände det och nuddade det försiktigt på ballongen.. Sen sprängdes ballongen och det vart en eld explosion. Jag kissade på mig. nästan..

Men nu håller jag på att göra mig i ordning innan julfesten på klippan! Hoppas ni får en trevlig kväll!
Tjaoo

Hej.

Jadu... Idag har det varit en lååång dag. Först så hade jag träning klockan åtta, efter träningen så följde Emilia mig hem. Vi gjorde tacos käka glass och tog det lugnt. Sen skulle vi åka in till stan köpa rött lucia band glitter och glitter spray till showen vi hade idag.
När vi väl hade varit inne stan skyndade vi oss till ishallen och det va så himla stressigt! Jag fick paniiiiik.
Mamma skyndade sig att syupp lucialinnet jag hade inte fixat håret inte tagit på mig skridskorna ingenting.. Men det löste sig ju ändå. Och sen va det dags. Vi skulle ut på isen. Alla satt i publiken och ja.. Jag trodde att jag skulle dö. Vi skulle ju åka runt med facklor på isen och det gick ju som det gick... Det vart typ rök på hela isen men dom hade stängt av brandlarmet.. Och sen efter vi hade åkt runt ett tag på isen började min fackla brinna jääätte jätte mycket och jag fick ju panik visste inte vad jag skulle göra men det gick bra.
Det va faktiskt rätt coolt att jag klarade av det;)
 
Men i morgon så har vi zumba med dom som går spanska på skolan på 360. Jag är så himla taggad!
Men jag måste lägga mig nu.. Tjaaaooo

Sjuk

Den här veckan har varit jobbig... Jag har varit smått förkyld hela tiden.
Har aldrig somnat på nätterna men när man väl somnar så kommer så klart katten in och väcker en.  

Men men.. Jag kan ju inte göra något mer åt saken. Idag så har jag tagit det lugnt haft på mig pyjamas hela dagen, kollat på film ätit glass osv.. Och jag har varit nervös en hel del.
Det är ju lucia (julavslutning) nästa vecka. Och jag ska spela piano till några tjejer från 7an vet inte om det var 8an.. och några i 9an.. dom ska sjunga Himlen i min famn och jag är rädd att jag ska spela fel inför alla i kyrkan.
Sen har jag fått en massa press på mig av folk från flera håll, behöver inte ta upp vad det handlar om.

Och igår var den dagen som jag och några andra tjejer i klassen inte ville ha:( Bad dag.. Men det var faktiskt inte så hemskt det va riktigt roligt!
det va allt för mig!


-


Morning

Godmorgon! Nu blev det ett snabb inlägg jag kommer inte hinna till bussen annars! Jag åt nyss frukost idag blev det Oboy och toast. Idag går vi halv dag, vi ska pyssla eftermiddan! Och efter skolan så har jag träning så.. Jag hade nog inget mer att skriva idag! Ha en bra dag:)♥

Gonatt!

Hej, jag kom just hem från klippan och vi hade det väldigt trevligt! Först för jag hem till Matilda och va där i ca 15 min. Sen kom Elin och Elvira helt random haha. Men ikväll så var det bingo sista gånger för i år!:( Jag fick ett pris men jag måste ju ha fått det dåligaste... 5 kr att handla för i kiosken... Men då va Isac snäll och gav bort sin pizza till mig så det va ju snällt:)
Nu lite bilder:
Godnatt!♥

Godmorgon

Hej och godmorgon.
Vaknade nyss och åt just lite frukost.
Idag så har vi kort dag vilket är väldigt skönt!
Vi slutar klockan två och då blir att åka hem göra läxan sen fara till finaste matilda, vi ska nog fota lite säkert äta som vi alltid gör haha.Och sen blir det att fara till klippan:)
Ha en underbar dag!♥
 

Foto inlägg.

jag vet jag har inte skrivit på typ ett år.. Men jag har verkligen inte orkat blogga.
Men nu kommer ett fota inlägg så enjoy!


    Hoppas att ni har haft en bra helg!
Goodnight!
/Love me♥