Grupp bild!.

här är en bild på min grupp i konståkningen. Jag är den tredje från vänster! :) <3.



konståkning

Hej jag har träning 09:10 på koppar önska mig lycka till! :) <3




12/11-2010

HEJ! :) <3. Idag har jag Paula Och Elsa varit på stan det var roligt jag köpte två lip smacker en paul frank och en coca cola! :). Sen köpte jag en present åt min syrra hon fyller år den 8 december det var allt jag hade att säga ha en fortsatt bra hälg// Verali! :) <3.


PAUL FRANK banan jordgubb                           coca cola lip smacker

11/11-2010

Hej idag har jag gjort slut med min boyfriend! :). ni kanske undrar varför?... Jo det var så att en klass kompis som heter elin ringde mig och fråade kon du logga in på windos live hotmail (MSN). Nej ska göra mig klar och gå och lägga mig så jag! hejdå. Vänta du!?. Ja vad är det!.Jag chattade med erik igår kväll och han sa att han skulle göra slut med dig imorgon!. VA!!?. (I morgon vilket är idag) Jag gick till min syrra berättade det för henne. Rebecca?. jaa vad är det!, Erik sa dumpa mig imorgon! va!!!??... Är du tokig du måste dumpa honom före! Du kan inte bli dumpad fattar du väll!!!!. allt det jag skrev hände igår kväll. Idag tidigt på morgonen. Väckar klockan ringer! Stäbger av stiger upp. God morgon! Jag satte mig vid köksbordet sörade två mackor hämtade ett glas och hällde upp mjölk.Nu är jag mätt.Jag gjorde klart matten klädde på mig borsta hår,och tänder.jag sprang till skolbussen och åkte till skolan. Jag berättade för några klass kompisar vad som hade hänt och då sa Aman :- Titta gröna bussen kommer!Jag sprang till lilla gröna bussen gick fram till Erik och så DET ÄR SLUT!!.. Okeej sa han bara. Inte ens ett snyft.sen ikväll hade jag bandyträning!.Sen åkte jag hem durschade och sen ringde jag pappa för han hade ringt när jag stod i durschen.Och sen gick jag och borsta tänderna och nu sitter jag och skriver. Men nu ska jag sova och läsa SUNES HJÄRNSLÄPP. God Natt sov sött! :) <3

10/11 - 2010

hej idag for vi i kassen och några andra och vi hade gympa!
vi åkte skridskor! en kille i våran klass heter markus andersson i alla fall, och han kommer på helt galna saker!. Och på gympan så tog han av sig tröjan och åkte med bar överkropp!!. :(. och jag kunde inte låta bli att kasta snö på honom! så jag gjorde det! :P. men så klart gav han igen! och Erik Björkman vet nog alla vem det är! Markus är hanns bästa kompis! så han ville också ge igen! och han kastade på mig!. då gav jag igen på honom och kastade! men han kollade på mig och det träffade på hanns ansikte! opsi!:/. tänkte jag! men då slog han till mig rakt på näsan det gjorde jätte ont! sen gick jag till baka till skolan och jag tänkte jag kommer dö jag kommer dö! då kom markus och erik! jag gömde mig! och jag tänkte neeeeej! jag lovar jag kommer dö! och då såg markus mig! Han sa till erik :- titta vem som är där Erik! erik kom gjorde världens största söboll!  Och gissa vad han gjorde jo kastade den på mig såklart!. jag fick jätte ont! Visst kan ni holla med om att det är inte en så bra kille!

Boden

1. Idag har jag Jannice och Sigge varit unte och busat i snön.

2.Vi busade i lekparken åkte rutshkana och gungade mm.  

3. När jag skulle hänga knäväck i lekparken smocka jag till Sigge med foten men såklart var det ju inte med mening!.

4. Vi gick tillbaka till huset och jag och Sigge tittade på lilla spöket laban. :D

5. Skriver ett nytt inlägg till min blogg.

6. ska gå och mysa med Sigge och försöka göra så han somnar.

7. Äta middag och äfterätt och packa.

8. sitta i bilen hem och ha tråkigt!!.

9. Åker konståkning i U-hallen inne i stan (hemma)

10. Vi åker hem och har mys t ex film frukt time eller snaks men Mormor (Birgitta) Morfar (kurt) mamma (maria)
storasyster (marica) hennes kille (viktor) ha en trevlig helg!!.




Det var allt jag hade att säga pussar och kramar verali! :* :D

Hej

Nu har jag kommit tillbaka från lägret. det var jätte kul jag lärde mig jätte mycket! Nu ska jag och en klass kompis som heter Paula fara och åka skridskor i koppar hallen! det ska bli kul vi ska dricka bullar och varm choklad! :P. det var allt jag hade och säga! hej då!  Jo föresten om nu har frågor är det bara att fråga på!