Hej.

Jag har inte skrivit på ett tag för jag har haft så mycket med skolan träningar osv.. Men jag ska försöka att skriva varje dag om jag kan det! Idag och igår va ju inte mina bästa dagar.... Igår tappade jag min telefon i stengolvet på skolan så att den sprack. Det går inte beskriva hur sur jag va. Men sen på kvällen for jag på klippan och då blev jag på bättre humör!:D Och idag... Asså jag börjar ju undra hur jag lyckas med allt.. Först så va jag på väg till sjukhuset eller akuten imorse, jag fick tvärt syrebrist och fick svårare och svårare att andas. Och varje gång jag sa ett ord eller tog ett andetag fick jag kram i magen och under vänstra lungan. Men efter ett tag gick det över! Men sen slutet på dagen så hade vi elevens val, jag har friidrott med några andra i klassen. Och jag sprang och la mig på den stora madrassen, men då kom Emilia, Lukas och Daniela och började kittla mig. Och när någon kittlar mig så sparkas jag, jag kan inte hjälpa det. Så jag lyckades sparka upp mitt knä i ögat och på sidan om, så nu är jag blå och svullen på högra ögat också! Jag har inte haft en toppen dag! Hoppas att ni har haft en bättre dag en mig!
/Vera
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon!

Jag vaknade typ nyss för jag va helt dör då det går inte att beskriva. Jag vet inte om jag har så mycket att säga om den här dagen! Eller jo vi har friidrott, och sen måste jag skynda mig hem byta om! Och då är det första träningen med innebandy!! Jag kan lägga ut bilder sen när jag kommer hem från innebandy avslutningen;)
Men ha en bra dag!

Hit och dit.

Hej! Idag har det som varit en mitt i mellan dag. Det har varit bra och dåligt på samma gång.Det va god lunch och matten gick bra,jag hade as kul på klippan ikväll! Det dåliga va att vi vart helt utskrikade som man kan bli av Christina (våran svenska lärare) hon kan alrdig nånsin ta det chill, och på samma dag så fick vi veta att världens bästa rektor ska sluta på våran skola. Asså jag kände bara ta mitt liv.... Han kan man snacka med allt om och om man hade vätske brist så gav han oss pengar så att man kunde gå till kiosken och köpa en dricka, och han är snäll på alla sätt och vis varför skulle det vara han som slutade för? Och inte Christina? Men jag antar att inte det är nånting att fixa! Och sen har vi Engelskaglosor till på onsdag, matteläxa tills på onsdag, spanska läxa tills på torsdag och prov på forntiden. Torsdagen efter det så har vi prov i svenska!! Hur hade dom tänkt? Men jag hoppas att det blir en bra dag imorn och att jag gör den till en bra dag! Hoppas att ni som läser har haft en bättre dag en mig!
/vera
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mobil inlägg

Hej just nu sitter jag inne i skolan och har morgon samling och Hans (rektorn) snackar i nån bok och man kommer inte ihåg ett ord man säger.. Så jag Emilia Oscar och Wille är sociala i stället, hoppas ni har en bra dag!


Godnatt!

Hej jag glömde göra ett inlägg efter
matchen! Men det slutade 1-1 och vi hamnade på en 3 plats! Bra jobbat tjejer! Men annars idag har jag inte gjort så mycket, jag har tagit lite kort kollat på film osv..

Men nu kommer lite bilder som jag tog ikväll!





Med dom här bilderna säger jag godnatt!!♥

Tagga fotbolls match!

Idag är det våran sista fotbollsmatch! Nu tar vi dom tjejer!!

Jag ville bara säga att ni är helt underbara allihopa! Världens finaste lag!♥
Stora tjejer här, nej men det va goda tider då också!♥ HAHHAHA KNUBBIS VARNING PÅ MIG






Nu Lova.

Hej. Idag vaknade jag vid 8 tiden, jag fattar inte hur:S Sen tänkte jag fara ut och springa men hade ingen att fara med sen fick ett sms, Från Lova: Hej veriis vill du ut och springa idag?:D

Så vi sprang ut en sväng eller 4.3 km men ändå ;)
Och nu ska jag fara till Lova och det blir nog att chilla plugga eller kolla på film:)
Och här kommer några bilder från idag!







Godmorron!

Hej nu kom jag just hem från skolan jag han inte dskriva någon inlägg imorse men det här är bilderna jag tog då iaf! Hoppas att ni har haft en bra dag:)



Sjuk i det vackra vädret!

 
Hej hej. idag har jag inte gjort så mycket. Jag har legat sjuk i soffan typ hela dagen pluggat och tjockat mig. Och just nu kollar jag på bonde söker fru jag vet inte varför.. Och här kommer 2 bilden från idag! Godnatt♥


Sjuk och blek..

Hello

kom nyss hem från Morön, och jag känner att den här skoldagen va kul:D Vi hade en ny vikarie som heter Dave, eller David. Han är engelsk så det vart typ bara att prata engelska på gympan och på träslöjden! Hahah jag hanna emilia och sascha damade sönder..jag va så himla trött idag jag dampade sönder och va bara hyper hela dan, vilket jag är nu också.. Men här kommer iaf en bild från norrhammar discot!
Godnatt vi hörs imorn!

Godmorning!

Nu måste jag skynda mig till bussen som en tok, jag sitter bara i pyjamas så... men jag vill bara lägga ut en bild på världens sötaste kusin barn! Sophia har börjat förskolan idag! :') Det är bara så synd att dom bos i USA :( Aja hejdå!♥

Hej, igen!

Hej! Jag har snart inte skrivit på ett år det känns som att tiden går för fort! Aja jag tänkte börja med att säga att jag börjar blogga igen!:)
Älskar bilden<3 Jag har träning snart och sen kan jag ju ta och berätta om i fredags!
Då va det disco på norhammar det första för teminen och det va överdrivet med folk:S Över 100 st för mycket så det vart över 500 pers... det va drygt att va inne och dansa i 5-10 min gick ut och tog luft i 20 minuter och sen gå in igen osv.. Men det va riktigt kul iaf!!:D
Och jag vill inte säga allt som hände men kul hade vi!:)
jag bloggar mer när jag kommer hem!♥